Bok av hushållspapper

Pappersfabrikören Södra Cell har använt kreativa grepp för att marknadsföra sina olika produktsegment. Genom åren har de tillsammans med go.garbergs producerat böcker med inlaga tryckt på julklappspapper, smörpapper och sandpapper.

Men i samband med att man ville göra en bok om plockmat, recept och minnen, tryckt på hushållspapper höll det på att bli galet. Hushållspapper är visserligen tryckbart men bindningen blev problematisk.

Det blev en “en gastronomisk hyllning till det mjuka pappret och fyllas med recept på fingermat, tips på dukning samt anekdoter, bilder och minnen kring glädjen att äta med fingrarna. Oavsett om det handlar om picknick, buffé eller vid utegrillen. “ och hela konceptet presenteras på gamla och nya mönster från hushålls- och toapappersproduktionen. (Quo Vadis – kräver abbonnemang)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *