Forma har noll koll

Det går fort i hockey. Och i tidningsbranschen. Jag hittade ett brev som följde med senaste numret av Sälj- och marknadsföring som puffade för att man skulle betala en helårsprenumeration på tidningen. Hello?

Related Posts

2 thoughts on “Forma har noll koll

  1. Markus Berglund

    Jag är också “medlem” och fick samma brev. Jag kan inte annat än misstänka att det finns ett samband. Det handlar väl om något tusental “kollektiva” medlemmar som försvinner på en gång. Det märktes nog för en så nichad (men bra) tidning.

    Ps. Kolla gärna på hur kommetarsfönstret ser ut i Firefox. Det kanske går att fixa till lite?

  2. N|.

    Tanke och tanke. Det ena brevet var från “ICA-förlaget” och det andra från Forma – och det vet vi redan att de skulle byta. Frågan är bara hur man kan komma på att förändra utgivningen av en så pass nischad och omtyckt tidning på några veckor.

    Vad gäller kommentarsfönstret så är jag väl medveten om strulet (jag kör Firefox som ordinarie browser) men trots att jag gått igenom koden nogsamt kan jag inte hitta var det ska fixas till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *