Rökfritt lobbypris

Ann-Therése EnarssonAnn-Therése Enarsson, generalsekreterare för En Rökfri Generation, har blivit utsedd till Årets Lobbyist. Detta för hennes envetna arbete att få rökfria restauranger och krogar. Om att vara lobbyist säger Ann-Therése:

“Jag såg framför mig köpta människor som sprang i korridorerna i Bryssel. Men ju mer jag tänkt på det inser jag att det handlar om att driva en fråga under en längre tid. Att en lobbyist också kan vara engagerad entusiast. Det är jätteläckert när man upptäcker att enskilda människor faktiskt kan påverka.”.

Priset delades ut på Stora Lobbydagen idag. (Resumé)

Läs mer om Ann-Therése Enarsson här.

En lång intervju finns också i printupplagan av Resumé.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *