Möt framtiden på medialabbet

“simplicity is an endangered quality in the digital world…”

Dr. John Maeda är associerande professor vid MIT och har visat runt David Cohen på Media Lab. Nästa generations söktjänster, och databastjänster, samverkan mellan RFID och olika bärbara datorer, wearables och andra. Associerade professor Dr. Pattie Maes förklarar vad de vill göra:

“radically rethink the human-machine interactive experience… creating systems that are more responsive to people’s needs and actions, and that become true ‘accessories’ for expanding our minds.”

Andra framtidsmöjligheter Cohen mötte var de studier som görs på MIT om virtuella sociala nätverk, ett ämne som är glödhett på grund av den nya generation av sajter för att bygga ett eget nätverk. (ClickZ Experts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *