Dålig kreativitet online

Jeremy Lockhorn menar att kreativiteten i online-annonseringen är låg om den ens finns.

“Creative almost never receives the same level of conceptual attention given other creative endeavors, including various forms of offline advertising. It tends to be bland, ineffective at communicating the desired message, often completely irrelevant to the consumer, and (my pet peeve) not interactive.”

Online-annonseringen har stora möjligheter genom att det är ett media som ger en större valfrihet för mottagaren än andra media. Tyvärr så tar inte marknadsförarna chansen och i samband med alla nya format, bland annat när det gäller rich media och interaktiva format, borde online-annonseringen ge större impact-siffror än de gör. (ClickZ Experts)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *