go.garbergs jobbar med Svenska kyrkan

go.garbergs har inte bara DN, Skandia och SAS som kunder utan nu också Svenska kyrkan. Det analysarbete som Audumbla Pilots gjort ska nu få en driftning och en kreativ dräkt. 4000 varumärken ska bli ett, enligt en artikel i Resumé.

Som före detta präst och under alla år försökt få kyrkan att förstå saker som “marknadsföring”, “varumärke”, “pr” och liknande kan jag bara le och säga lycka till åt go.garbergs. Förhoppningsvis tar de jävligt bra betalt för jobbet eftersom de kommer att behöva stångas med varenda politiker, ämbetsbärare och till och med Fan’s moster. Och inget kommer att bli bättre. Inget kommer antagligen att hända. För ingen vill förändra något.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *