Annorlunda flaska från Loka

När vi var i Stockholm tidigare i somras åt vi på Blå Porten och döm om min förvåning när Lokaflaskan som vi fick in på bordet var helt annorlunda än de vanliga. Det är en 50 centiliters flaska, specialgjord för Loka.

Eftersom jag aldrig sett den förut och inte heller hört talas om den funderade jag om det var någon Limited Edition eller något annat. Jag skrev och frågade Spendrup’s och fick svar från Katarina Jansson, informatör på Spendrup’s:

Hej Niclas,
Flaskan är framtagen just för att finnas på restaurang. Det är inte fråga om en limited edition, utan ingår i vårt ordinarie sortiment.

Masscustomization eller en dyr investering som ger lite värde för varumärket? Jag vet inte. Vad tror ni? (Jag har mailiat och frågat Katarina.)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *