Fun anyone?

Playstation och TBWA/London vann ett Cannes-lejon för reklamfilmen PS2 Mountain: en spektakulär film där herren på täppan tas till sin extrem. Fascinerande, spektakulär och sällan sedd, där postproduktionen är värdig vilken Hollywoodfilm som helst. Det intressanta musikvalet, Shirley Temples Get on Board gör det hela än mer udda. Konceptet förklaras av Steve Dykes, Managing Director SCENZ:

“The fun factor in gaming is rapidly evolving as acceptance of interactive entertainment moves from an individual, intense and planned activity to a social, spontaneous and fun experience. ‘Fun, anyone?’ captures the shared emotional energy of PlayStation 2.” (Gameplanet)

Det pågår en intressant diskussion runt filmen på Adland om den. Åsikterna om den går isär när det kommer till värdet som reklam.

Analogik gör en rejäl genomgång av spoten och skriver:

“Grabbing the attention alone is not much of a useful process, unless someone is genuinely interested in the product. What’s more important is what happens in the viewer’s mind at the time. “

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *