Omaka formgivning

Det verkar som om inläggsomslagen i plast är tryckta efter någon sorts mall. På affären idag fick jag syn på tidningen Player1: en gamer-tidning vars layout är helt enligt pixel-gaming-trenden. Men eftersom de skickade med ett nyckelband var den inplastad och döm om min förvåning när trycket på plasten hade samma typsnitt och upplägg som vilken damtidning som helst. Det känns Damernas värld lång väg.

Jag blir förbannad på sånt här å formgivarens vägnar. Det dödar hela formen när någon klåfingrig desktoppare inte tänker. Tanken bakom att lägga med en give-away var antagligen att sälja fler tidningar men genom att klanta till det så här försvinner tidningen bland damtidningar och annat.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *