Tjänsteföretag med bemanning

Årets tillväxtlista har släppts och det är en intressant läsning utifrån ett reklamperspektiv och säljinriktning. Tjänsteföretagen växer och allra mest verkar de mindre, mer nischade bemanningsföretagen växa. På första plats ligger Lernia Bemanning, nischat på industri, teknik och logistikföretag, som förra året växte med 30% trots den generella nedgången hos bemanningsföretagen.
En annan bransch som går bra är läkemedelsbranschen, något som beror på den blixtsnabba utvecklingen av biomedicin, trots att just denna bransch gick ner i Europa jämfört med branschen i USA. Hela nio företag av de 60 största tillväxtföretagen är läkemedels/med.teknik-företag. Att så många IT-företag skulle finnas på listan är nog lite oväntat för många, men det är b2b-företag som jobbar med lagring, logistik och crm-hantering bland annat. Nåt som behövs mer och mer. (SvD och Hela listan)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *