Spriten gör gott i sinnet

Level Vodka, Absoluts super premiumvodka marknadsförs nu genom spottar i amerikansk TV. Det är första gången Absolut använder TV-mediet som reklamplats och spottarna för Level går på VH-1, FX, E! och SPIKE, liksom på kabelnätverk FOX SPORTS, Court TV, Golf- respektive Tennis Channel.

Den första spotten heter “Balancing Act”, en sorts surrealistisk balansversion av orsak och verkan. Tagline är: “Introducing Level, the world’s first perfectly balanced vodka. One sip, you’ll know a new level.”. Print-annonser kommer att köras i diverse tidningar: bland annat vissa nationella dagstidningar, stilmagasin riktade mot män och WSJ, Details, Golf Magazine, Business Week liksom i Cheers. Byrå är TBWAChiatDay New York. (Mediapost Out To Launch)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *