Att lära av varandra

Cory Treffiletti sätter upp några tips för utbildningar för reklamare inom webb och interaktivitet. Slutsatserna är ganska grundläggande – reklam är reklam oavsett media, alla måste ha ett hum om vilken teknik som är bäst för innehållet och det är självklart nödvändigt att kunna göra sig förstådd i tal och skrift (duh!):

  • interactive advertising professionals need to be trained in a traditional advertising environment. […] anyone in the interactive space benefits from a basic understanding of traditional advertising, … in order to advance in this industry they need to know what the fundamental concepts are for speaking to a consumer and interacting with a consumer.
  • The media teams, the account teams, and of course the creative teams, need to have a basic understanding of the type of technology that is available for them to use. […] everyone should be able to debate the differences between technology vendors.
  • presentation skills and writing skills. […] there are still many people in the industry that grew up in the industry and these skills can always be refreshed.

(g & Media Directory)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *