Användare ger offentliga webbplatser bra betyg

Användarna ger bra betyg till svenska myndigheters webbplatser, visar två nya undersökningar från Statskontoret. AMS och RSV är de myndigheter som får flest besök på webben, visar två nya rapporter från Statskontoret. Båda hade en miljon besök mellan februari och april. Totalt hade myndigheternas webbplatser 3,3 miljoner unika besök under perioden. Under det senaste halvåret har antalet besökare på den offentliga sektorns webbplatser ökat med tio procent. Användarna blir inte bara fler, de är också nöjda med de tjänster som erbjuds, framför allt med de mer avancerade. Större delen av besöken sker från hemmen. De som använder modem ör lika nöjda som dem med bredbandsuppkoppling.
Över 90 procent av användarna tycker att tjänsterna är bra eller mycket bra.

(Statskontoret pressmeddelande)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *