Sport och fastfood – en ohelig allians

Som ett led i den globala I’m lovin’ it-kampanjen kommer även utseendet på muggarna, hamburgerpapper och påsar göras om, skriver Marketing. Den nya designen är en del i McDonalds kamp mot vikande försäljning och allmänhetens växande oro för barnfetma. Designen visar personer som utför en rad sport- och fritidsaktivteter. En kombination av modeller och kunder har använts. Payoffen ‘I’m lovin’ it’ lyfts fram på paketeringen som det enda färginslaget mot de svart-vita fotografierna.

Designen ska också spegla McDonalds tema för 2004, ‘Year of sport’ med logotyperna för fotbolls-EM och OS på förpackningarna. Den ska också stödja McDonalds hälsoprogram Go Active, skriver Marketing. ” (Dagens Media)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *