Nyttiga kycklingvingar

‘They can’t change people’s minds that it’s unhealthy so they’re trying to stop the people fleeing from their chicken. ‘They’re looking to hold on to their base. They’re trying to give their core customer a rationale to keep eating the stuff.’

KFC har startat en kampanj för att mota de sjunkande försäljningssiffror och den ökande konkurrensen genom att använda en ganska defensiv strategi. KFS tänker försöka att utbilda sina kunder och andra i att friterade kycklingbitar faktiskt kan vara en del av en hälsosam diet.
(Ad Age)

KFC drar tillbaka kampanjen efter en storm mot KFC:s påstående att deras mat skulle vara nyttig drar de tillbaka sin kampan.US trade magazine Advertising Age labelled the campaign “laughable” and “damaging” and called for the ads to be pulled off the air immediately, while the US trade watchdog launched an immediate investigation into complaints that the adverts were deceptive.
Även Pepsi och McDonald’s kommer att hamna under lupp för deras reklam. (MediaGuardian.co.uk)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *