Festivaler och strategiska samarbeten

Unilever har använt sig av active marketing på olika evenemang och därigenom skapat en relation utan att slå på den stora kommunikationstrumman. Företaget har satt upp tvätterior, där festivaldeltagare på Hultsfred såväl som deltagare vid O-ringen kunde tvätta sina kläder för en billig penning. Erfarenheten de gjorde var att festivalbesökarna var oerhört positiva och lätta att ha att göra med medan orienterarna ofta var svåra och ofta otrevliga.

“Inom Unilever finns inget projekt som enggerat och entusiasmerat den egna personalen lika mycket som samarbetet med Hultsfred.
– Det kan komma att påverka hela vår marknadsföringstrategi, även internationellt

Maria Stareborn, Unilever. (Eventertain)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *