Årets bästa sajter

Internetworld gör varje år en lista på Sveriges bästa sajter. Årets topplaceringar går till

  1. Sveriges Radio: “Detta är public service när det är som bäst. Här finns tio webbradiokanaler av vilka flera bara går att lyssna på via webben. Här finns en ledande nyhetsservice där vi både kan hitta lokalnyheter och ladda ner extra godbitar som Schymans tveksamma skatteavdrag.”
  2. Eniro.se: “En komplett och slimmad söktjänst med världens bästa sökmotor, Google, under huven. Ett sparsmakat länkbibliotek av högsta kvalitet med det mesta en surfare behöver. Nyhetsberoende och faktasökare kan hålla koll på 500 nyhetskällor med den utmärkta nyhetssöktjänsten. Dessutom har de fantastiska Gula sidorna med telefonnummer och adresser till privatpersoner och företag integrerats sömlöst i tjänsten. Svenska surfare har fått en självklar utgångspunkt i Eniro.se.”
  3. SVT.se: “Idag är sajten snygg, användarvänlig och inte minst innehållsrik. Här finns nyheter av högsta klass, en barnsajt som är bäst i Sverige och ett otal fullmatade programsajter”.

erket, Aftonbladet, Lunarstorm mfl som ligger överst. Den mest intressanta är nog ändå tiondeplatsen som innehas av susning.nu som är ett interaktivt uppslagsverk där användarna bygger upp uppslagsorden (så kallad Wikipedia). (Internetworld)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *