Tummen upp och ner

Bra: Cancerfonden och WW/TBWAs kampanj för en extra dag i livet. Genomtänkt och relevant för “erbjudandet”. Vad skulle du göra med en extra dag – och om man ger pengarna kan fonden skapa förutsättningar för att ge cancerpatienter en extra dag att leva.
Dåligt: Månpocket och Ruth. Så förväntat och trist. Krävs att man vet vad böckerna handlar om för att koppla “förstörelsen” – och vilket kändisskap som Camilla Läckberg och Pascalidou behöver bygga vet jag inte. Likt den kampanj där författare hade T-shirts med “upprörande” citat på.

One thought on “Tummen upp och ner

  1. Anjo - en märklig copywriter

    Cancerfonden träffade mig rätt i solar plexus.Fast, det gör å andra sidan sådan reklam väldigt ofta. Idén med 32 är väldigt bra i sin enkelhet.

    Barncancerfonden lyckades förresten med konststycket att få mig att köpa en bok efter att ha sett en utomhuspelare för ett par år sen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *