Hur sexigt är svett, bacon och Scan egentligen?

Scans reklam för “lätta” produkter bygger på en bra idé: att låta frisk och sund livstil kopplas ihop med köttbullar och bacon. Men exekveringen? “Hej, har du något som passar min sunda livsstil” sägs med ett flirtigt tonfall från en kvinna som är svettig och uppenbart ska tänkas som ett motionsfreak. Visserligen har Hot Shots skapat en bild av bacon som något sexigt men ändå.

5 thoughts on “Hur sexigt är svett, bacon och Scan egentligen?

 1. Jeppe G

  Det är den – utan tvekan – sämsta reklamfilm jag sett på flera år. Den innehåller så många logiska luckor att man nästan faller ihop av trötthet. För det första: finns det någon människa som mitt under ett motionspass skulle få för sig att gå fram till en snabbmatsvagn? För det andra: finns det människor som säger “mig och min hälsosamma livsstil”? För det tredje: i vilken snabbmatsvagn serveras man plockmat på ett fat? Gör det fjärde: har Scan många snabbmatsvagnar ståendes längs med vägarna ute i Sverige?

 2. Niclas (admin Researcher) Post author

  Jeppe. På din sista fråga så kör faktiskt Scan runt med någon sorts lastbil som en del av kampanjen. De övriga logiska luckorna håller jag med om – särskilt den första…

 3. Jeppe G

  Niclas: tack för info, jag misstänkte nästan att så var fallet.

  Tack dessutom för en mkt intressant sida. Detta är något jag själv funderat på att göra under ca 10 års tid – men aldrig kommit till skott med :)

  Får nöja mig med att kommentera här då och då hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *