Hur ska jag se ut?

Alltså mig personligen är nog rätt körd att snygga till men Researcher.se skulle behöva en uppfräschning. Så jag frågar er: hur ska Researcher.se se ut? Har ni några tips på bra grundthemes som känns rätt? Och vad anser ni är viktigt att ha med i bloggen (förutom själva inriktningen på postningar etc… det är en annan fråga)? Jag har designat om så många teman att jag tappat inspirationen och idéerna. Give me your take on it.

9 thoughts on “Hur ska jag se ut?

 1. lord Fredruk

  Jag vet i alla fall hur du inte ska se ut. Hardcoreretromacclassicskinet suger. Allt är bättre.

 2. Niclas (admin Researcher) Post author

  Welcome to the adgrunt death match. In one corner the evil lord Fredruk who dislikes Researchers retromactheme and in the other corner the firing bloggoddess dabitch who loves it… :)

 3. Martin Garlöv

  Vad sägs om lite ljus och luft som kontrast till det höstmörker som sänker sig? Nordic Light.

  Eller något riktigt reklamigt i ordet sämsta bemärkelse – fast bara en kort tid, så man inte storknar.

 4. ML

  Jag gillade hardcoreretromacclassicskinet även om det var lite bökigt att navigera i, så jag håller med om att det var ganska ofunktionellt. Annars gillade jag den andra versionen med helvit bakgrund.

 5. Johan

  Jag har nu blivit tvungen att sluta läsa researcher. Det nya utseendet är sååå jobbigt! Både det svarta och hardcore retro skinnet var bättre!

 6. Niclas (admin Researcher) Post author

  Johan. Tipset är att använda en RSS-läsare så slipper du bli irriterad :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *