Länkdumpar

Demografi, målgrupp och hur man misslyckas? Martin är stenhård i sin analys av SVT:s satsningar på “ungdoms-TV”: Ungdomarna vill inte ha ungdoms-tv och bränner vidare på med MMS-statistiken som visar att tittandet på SVT är mindre än någonsin: SVT under en tredjedel av tittartiden

Bilbranschen har problem med sin miljöprofil men en del varumärkeskonsulter menar att de bör vara försiktiga med att bli för mycket klimatinriktade i sin kommunikation: Miljön viktig som image. Jag tror att konsulterna inte har riktigt rätt.

Martin Jönsson berättar om den amerikanska radiokanalen som väljer att ta bort reklamen och satsar på sponsring och produktplacering för att undvika att bli ett offer för reklamtröttheten: Och nu blir det reklamradio – utan reklam. Frågan är om det blir bättre av det?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *