BoR:ed – Vågat och modigt att berätta om sitt arbete

Bloggen Please Copy Me är en mycket mycket matnyttig blogg, fr a inriktad just på copywriting men även när det gäller den operativa delen av reklamjobbandet. I postningen Hur man övertygar en kund att övertyga en arbetsgivare att övertyga sin chef briefar han ett av sina egna projekt och låter oss följa med i sitt arbetssätt. Modigt.

Related Posts

2 thoughts on “BoR:ed – Vågat och modigt att berätta om sitt arbete

  1. Sofia Lindén

    Visst är please copy me en kanonblogg. Vår sida bygger lite på samma idé. Vi skaffar oss /får skarpa uppdrag och försöker lösa dessa på bästa sätt. På bloggen kan du följa vår arbetsprocess från scratch till färdigt resultat. Givetvis har vi även spätt ut sidan med annat i copyväg. Kika gärna in.

    Sofia Lindén’s last blog post..Våldsamma ord

  2. Niclas (admin)

    Ett tips. Om ni vill att andra ska länka till er bör ni se till att ha en länklista själva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *