Fly me to the moon

En av de stora fördelarna med bloggandet – att berättelserna bakom nyheterna kommer fram utan att journalisternas skeva subjektiva val gjort det hela ointressant. Läs Stephans berättelse om en idé som aldrig var tänkt att flyga: Sagan om Fly me eller hur jag nästan startade det största fiaskot i svensk flyghistoria.:

Fly Me startade på fel sätt, på fel grund, av fel folk. Det finns ingen möjlighet att det skulle kunna flyga.
Jag ser mig fortfarande som pappan till idén bakom hela det här projektet och det var aldrig tänkt att det skulle ha sett dagens ljus.

Related Posts

2 thoughts on “Fly me to the moon

  1. Insight

    Att kalla det för det största fiaskot är ju verkligen helt fel. Utan FlyMe hade ju den svenska marknaden fortfarande varit stelbent styrt av SAS. Det största felet med FlyMe har alltid varit att det inte funnits tillräckligt mycket kapital. Ett lågrpisbolag måste gå med förlust ett tag och det har egentligen aldrig funnits en tillräckligt stark ägare under de 3 åren FlyMe fanns. Men grundidén är det inget fel på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *