Fack me utomhus

DDB:s arbetsgrupp dissar fackets kampanjer inför avtalsrörelsen: Fattigt, facket.

Själv tycker jag att Dressmann borde anmäla Seko för intrång och marknadsstörning eftersom det är så uppenbart att reklamen från fackförbundet dissar inte bara arbetsgivare utan också Dressmann för att vara “billiga”.

Related Posts

2 thoughts on “Fack me utomhus

  1. Nicklas Gustafsson

    Det är snällt av dig att du bryr dig om ett stort företag som Dressmann. Men jag tror nog att de klarar sig ekonomiskt och ryktesvis trots att facket “påstår” att de är billiga. Please! Tänk istället på alla dem som arbetar i dessa Dressmann-butiker för löner som är skamliga och som direktörer, inom samma företag ej själva skulle lyfta lillfingret för.

  2. Admin Researcher Post author

    Käre namne. Du har totalt missat att det här är en blogg om reklam. Jag är reklamare, jag jobbar med varumärken och koncept. Mitt fokus ligger inte på politik utan på det faktum att någon snott en idé och dissar ett varumärke.

    Du har uppenbarligen ett problem och det är att du inte ens gör minsta lilla research innan du snackar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *