Blogsoft ingår i reklamsamarbete med sina bloggare

Bloggsoft väljer att utöka sitt samarbete runt reklam på de bloggar som ligger i deras nätverk. Medan det idag är endast modebloggarna Engla’s Showroom ((jag fattar inte varför inte Roland ser till att Engla får en vettig URL…)) och Hotspot som ingår i samarbetet tänker Roland åtminstone försöka att samarbeta med tio stora bloggare till.

Själv gissar jag att Hedgehog-Sara är en av dem. Eller åtminstone borde hon vara det.

Related Posts

2 thoughts on “Blogsoft ingår i reklamsamarbete med sina bloggare

  1. Admin Researcher Post author

    Jomen om du söker på Englas Showroom så är det blogg.se adressen och det är en helt annan adress. Gissar att .com-adressen helt enkelt är Engla själv som skaffat. Roland borde kanske vara lite mer om sig och kring sig när det gäller sina guldkalvar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *