Jetrosexuell? Nä, bara lite k*t

Dags att lära sig en ny demografisk term: Jetrosexuell.

Applied to individuals who travel worldwide in search of fashion bargains, jetrosexuals are known for having their passport ready to go at a moment’s notice, and an eye for stylish, cheap faux couture clothing. Most commonly found travelling from the US to Asia in search of a bargain, jetrosexuals are known to carry little more with them than an iPod and the latest issue of Vogue.

Möjligen väl mycket bs att ge dessa en sån term men det bakomliggande: att världen blivit mindre, att det är billigare att flyga och att det i Asien inte finns samma syn på det här med copyright – vilket i sin tur inte nödvändigtvis innebär att ett äkta brand förlorar värde – är rätt så intressant. (FC Blog)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *