Blocket som plats för plats och utbildning

Platsannonser och utbildningsannonser har börjat att dyka upp på Blocket. Bland annat har Karolina Lassbo hittat en annons från KL Utbildningar som certifierar vägarbetare. Ett viktigt arbete, fr a att lära sig att hantera alla faror som finns med att jobba på väg ((Själv har jag bland annat jobbat fram en kommunikationsstrategi för Vägverket gällande Arbete på väg.))

Men man kan verkligen fråga sig två saker när det gäller den här annonsen:
1. Varför lägger man ut en sån här sak på Blocket? På något sätt känns det inte fullt lika seriöst som att faktiskt annonsera i exempelvis olika dr som Vägverket ger ut. Hur har man tänkt när det gäller målgrupp etc.
2. Varför väljer man en bild som den man valt? (se skärmdump)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *