En jävla massa färg

Årets Sony Bravia spot, uppföljaren på “Balls”, finns live: Sony BRAVIA – The Advert. Det har varit ett liv innan (och en del efter med info om hur lång tid det tog att städa upp all färg).

Jag tycker den är mycket sämre. Det är svulstigt och det känns mest som om det hela blir smutsigt och stökigt. Om man jämför med “Balls” så fanns det en helt annan poetik och estetik i de fallande färgglada bollarna, en tanke bakom som skapade en känsla av nästan trancelik upplevelse. Det här är bara jobbigt.

Vad tycker ni?

Related Posts

3 thoughts on “En jävla massa färg

  1. Jafo

    mina förväntningar var mycket högre ställda än det uppvisade resultatet. Vissa sekvenser känns väldigt digitalt redigerade/editerade. Nä, “balls” var bättre, även om den här är cool till viss del. Klassisk “ser bättre ut på papperet”-produkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *