Användargenererat – flipp eller flopp?

Warner väljer att ta det här med användargenererat innehåll på allvar. I ett samarbete med YouTube ger de användarna möjlighet att se och använda Warners hela videobibliotek. Ett synnerligen annorlunda sätt att hantera problemet med allt material som läggs ut utan tillåtelse. (Realtid.se)

Vi har sett det förut. När rebellerna blir stora väljer de att samarbeta med de stora elefanterna. Är det här bra? För kreativiteten – säkert. För kvaliteten knappast. Svårigheten blir ännu större att säga vad som är vad: spoof eller original.

Related Posts

2 thoughts on “Användargenererat – flipp eller flopp?

  1. Jimmyroq

    Jag tror ökad kvantitet skapar ett ökat sug efter kvalitet genom sammanställningar. Men jag har haft fel förr. Fast det är klart, det är lite som topplistorna över skivförsäljning som länge styrt vad folk lyssnar på. Sällan man hör någon ifrågasätta listorna ur ett kvalitetsperspektiv (däremot ofta musiken).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *