Bloggbuzzen har gått

I samband med att Sigge Eklund i samma stil som andra “mediabloggare” valt att lägga av så skriver Kullin en snabb bloghistorik: The evolution of blog news. Själv förutsade jag detta redan i början av sommaren i min postning på Researchers systerblogg Deepedition: Sommar i bloggarland. Sleepless skriver ungefär det som det hela handlar om:

Det finns ingen “bloggdepression”. Det finns knappt ett “bloggfenomen”. Bloggning är en del av Internetkulturen, och det är mest tillgängligheten, anonymiteten och utsuddandet av landsgränser som är nytt där. För övrigt har tonåringar (och icke-tonåringar) mått dåligt i grupp långt innan Internet uppfanns. Och bloggandet och Internet har lika lite betydelse för tonåringars vemod som, tja, Marilyn Manson.

(Sleepless)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *