Reklam på pizzakartonger

Företaget Box Innovation har börjat att sälja pizzakartonger till pizzerior. Med reklam på. Dealen bygger på att pizzerian skriver ett tvåårskontrakt med Box Innovation och får då tillgång till hur många kartonger som de behöver. Skillnaden mot andra exempel med reklam på pizzakartonger är att Box Innovation s a s “äger distributionskanalen”. (Realtid.se)

Related Posts

7 thoughts on “Reklam på pizzakartonger

 1. Crater

  Bra idé i grund och botten men frågan är hur många pizzerior som är villiga att inte själva synas på kartongen bara för att få den gratis?

 2. Crater

  Ofan. Det tog jag för givet. Låt er inte längre som någon vidare idé.
  Till en början tänkte jag att pizzerior som endast levererar till dörren kunde tänkas vara intresserade. Men inte är väl någon så dum att dom betalar för att få göra reklam för något annat företag. även om det gör kartongen någon krona billigare? :D

 3. N|. Post author

  Håller med. Samtidigt kan vi ju ha missat någon del av affärsidén – de kanske hjälper till med att hota andra pizzeriaägare så att de stänger eller nåt :D

 4. mats

  Har själv jobbat som pizzabagare några år och kan säga det att en bra kartong säljer också pizzan, dvs. man vill gärna ha någon pizzarelaterad reklam så det syns att kunden går iväg med en pizza. Pizza i en Teliakartong? (ett fiktivt skrämande exempel) Helt idiotiskt, dessutom vill de ha betalt!

  Däremot tror jag att man skulle dela upp kartongplatsen, där hälften är pizzarelaterat så det syns att kunden köpt pizza. Andra hälften kunde var något som passar till den största kundgruppen dvs, främst yngre och män. Man kunde ex. ha något rabatt erbjudande, kuponger eller någon vettig info om någon videonyhet (pizza och video hör ihop).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *