Litet tjafs i ankdammen

Vigs tar sig ton mot konkurrenten:

Dagens folköl struntar i embargot på vinnarna i Cannes och lägger ut lejonnyheter, trots att utdelningen inte ägt rum. Det är ett effektivt sätt att förstöra festen, speciellt för de nominerade som ännu inte vet att de är förlorare.
Och ja, inte är det några jättescoop som Roffe och gänget kommer med.
Resumé kommer inte att följa efter.
Försökte få Roffe att förklara publiceringen. Han hade inga kommentarer bortsett att det är en ansvarig utgivares uppgift att publicera saker. Vi kan redan nu se framemot en stentråkig guldäggsfest. Vidare undrar jag varför Roffe går runt i strumpor med stora hål i.

Det hela handlar om att Dagens Media publicerat vinnarna i Cannes innan själva priserna har delats ut. Oj. Så förfärligt. Bloggen Staffan påpekar att Vigs verkar ha glömt bort vad han själv sagt (citerande Hearst. Egentligen.)

“En nyhet är något som någon vill dölja.”

Så sa han, men han nämnde inte fortsättningen:

“Allt annat är textreklam.”

(via Vassa Eggen)

Seriöst. Är det inte dags för Viggo att göra något annat?

Related Posts

One thought on “Litet tjafs i ankdammen

  1. dabitch

    Dagens jag mötte Lassie.
    När jag var upp i Stockholm härommånaden gick jag på Resumés “Sveriges Mediamäktigaste” fest på Sturecompagniet. När jag klev in i lokalen tog Viggo emot, iklädd smoking, vit halsduk och ett brett leende. Han skakade tass med mig och sa: “Välkommen. Viggo.” samt pekade mot en ung servitris som stod strax bredvid och sa “drinkbiljetter har ni där.”.

    spännande va?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *