Få svenska företagsbloggar

Wackå har listat ett antal svenska företagsbloggar (via Beta Alfa). Samtidigt är det många som vill föra fram bloggande som en positiv sak för företagande: företaget Apsis menar att

Förutom alla de uppenbara fördelarna med att blogga – möjligheten att driva regelbunden trafik till sin sajt, att dela med sig av sitt kunnande, att bygga lojalitet och att ge ditt företag en personlig röst – har också bloggen en spännande förutsättning: Den kostar dig nära nog inget. Mer än tid, alltså.

Onekligen en mager lista trots att bloggformatet inte kan sägas vara speciellt nytt. Kan det vara mediernas oerhört starka negativa vinkling av bloggar som ligger bakom detta? Och tyvärr visar Apsis synnerligen grunda analys att de inte satt sig in i bloggosfären. Och att de glömt bort ett viktigt faktum: tid är pengar även bland företagen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *