Borttappat lejon

Good grief! Farfar har tappat bort sitt lejon. De fick för sig i fyllan och villan att gräva ner det på stranden och nu är det borta! *asg* Kolla filmen: Farfar – The lost lion (via The Hidden Persuader)

Det här är humor. Och åter en insikt att kreatörer dricker för mycket typ :D

Eftersnacket visar att det inte är någon bluff. Eller så har Farfar insett att de måste driva vidare med oss i branschen:

Jag vet ingenting om det här. Och det är helt ärligt. Det kan vara någon som har plockat upp det, men då vill vi gärna ha tillbaka det. En sak vet jag i alla fall: Tom har inte grävt upp det och gjort det till en story. Han var alldeles förstörd efter det här.

(Dagens Media)

Related Posts

One thought on “Borttappat lejon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *