Det blir fel ibland, LUF

Det är inte lätt när det inte blir riktigt rätt. LUF skickar ut en rejäl brasklapp om att Calvin Klein inte får sätta upp sin mer än 300 kvm vepa med Fredrik Ljungberg:

Nu måste vi säga ifrån, sosseriet har nått nya nivåer. Istället för såna här fånerier borde sossarna lägga energi på alla de som blir mobbade och kränkta i skolan varje dag, inte på att förbjuda en av sveriges snyggaste män att visa upp sig!

Problemet var ju att det fr a var den synnerligen kapitalistiska banken Kauphing var den som satte stopp för vepan. Och det är inte utan att det hela verkar varit ett PR-stunt, intelligent genomfört av Calvin Klein enligt tesen: gör det bästa av situationen.

Och LUF är ännu ett gäng “nyttiga idioter”.

Related Posts

2 thoughts on “Det blir fel ibland, LUF

  1. Anders M.L.

    Antar att man inte tyckte att det var helt osannolikt att Resumé m fl (innan de uppdaterade artikeln) hade rätt om stadsbyggnadskontorets inblandning. Pressreleasen är ju från förra veckan, när det var en nyhet.

    Heder åt CK:s pr-folk, dock…

  2. N|. Post author

    Det intressanta är snarast att ett politiskt parti väljer att “jumpa gunnen” så fort – innan allt faktiskt är klart vad som hänt. Jag vet att den är från förra veckan. Det som LUF inte tänker på när de vevar vilt är att saker alltid finns kvar. Idag är det här ren och skär negativ PR för förbundet – något de borde tänkt på innan de skickade ut den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *