2007 eller 2008

All that said, the balance is beginning to shift. According to one forecast, both print and television dollars will have monies shift to the Internet in a big way by around 2007, with those mediums seeing a “peak” in their revenues. There has obviously been ad spend that has gone to the Internet as opposed to print or broadcast in the last few years, but much of that has taken a chunk out of organic growth of ad budgets. What we’re talking about here is actual dropping of one budget and increasing another – across the board.

(AdJab eller MediaPost Publications)

Det är inte bara tidningarna som påverkas av “Internet-effekten” när det kommer till annonser utan också reklambyråer som förlorar olika jobb inom printindustrin.
Reklambyråerna måste hitta nya sätt att tjäna pengar – det som kommer att försvinna är intjänandet genom påslag på tryck och mediaköp (det senare försvinner också på grund av mediabyråernas uppkomst).

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *