Isobel ryter till

Isobel ryter till rejält i blogpostningen: Jag blir så trött angående det etiska råd som ska inrättas i Stockholm för att se till att utomhusreklamen är rätt och riktig :

Det etiska rådet kommer bli en smakdomare som, med medelålders kälkborgerlighet, kommer avgöra vad vi klarar av att se på. Inga tuttar, inga rumpor, ingen humor. Förmodligen inte heller människor som ser arga ut, människor som är för smala, för tjocka, för kurviga, för unga. Vi har att se fram emot lagom tjocka, lagom 29-åriga, glatt oförargligt leende människor fullt påklädda i fucking pastellfärger på stortavlorna framöver. Då, om inte förr, kommer jag själv börja riva ner dem. Fight the power.

3 thoughts on “Isobel ryter till

  1. Johan Lindahl

    “medelålders kälkborgerlighet”? det är väl snarare den moderna feminismen som är tuttarnas och rumpornas största fiende idag? minsta hud som råkar synas tycks ju vara ett bevis på “patriarkatets förtryckande strukturer”…

  2. N|. Post author

    Well. Jag skulle knappast kalla Isobel feminist i samma anda som de som anser att all hud är kvinnoförnedrande… läs mer hos henne så ser du att hon biter huvudet av en hel del av champagnefeministerna.

  3. Johan Lindahl

    det var ju inte alls meningen att peka ut Isobel som radikalfeminst om det nu lät så! jag raljerade mest om att “framträdnande feminister i samhällsdebatten” mest låter som Kds’are i sin syn på det nakna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *