Vågat eller korkat

Expressen väljer att låta vem som helst starta en egen blog under Expressens varumärke. Onekligen vågat och frågan är vad tidningen gör för att klara sig från diverse svårigheter om personer börjar att skriva sånt som är olagligt liksom kan negativt påverka deras varumärke. (EXPRESSEN.SE/Bloggen: Börja blogga – klicka här!)

Related Posts

3 thoughts on “Vågat eller korkat

  1. Beta Alfa

    Har också funderat på hur de skulle hantera en blogg typ “blogg.expressen.se/hataexpressen” där enbart Expressen-kritik och Otto-häcklande förekommer. Att stänga av den hade gett badwill och att låta den fortleva likaså.

  2. N|. Post author

    David. Det vågade i det hela är just vad Beta Alfa och jag funderar över – hur tänker de försöka skydda sitt varumärke och samtidigt inte hamna i censurträsket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *