Target tar två heta

Retailkedjan Target har valt att plocka in två heta byråer i sitt eget nätverk. BBDO North America och Wieden+Kennedy delar plats med Mother NY, Peterson Milla Hooks, Minneapolis och R/GA, New York. Det är inte några specifika projekt utnämnda för respektive byrå men i ett kort uttalande från Target säger man:

The agencies will provide strategic marketing and creative support on select brand projects.

(Ad Age)

Wieden+Kennedy har också fått ett utmanande uppdrag: att skapa en övergripande kreativ kampanjestrategi för P&Gs Old Spice-varumärke. Trots vissa försäljningsframgångar har Old Spice ändå känt av den hårda konkurrensen med Axe. Saatchi & Saatchi förlorar därmed ett hög-oktanigt konto, och det faktum att P&G vågar ge W+K ett så pass stort konto handlar om att de har ett bra trackrecord för varumärken med män som målgrupp. (Ad Age

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *