Poke ma thoin

(rubriken är en transkribering av gaeliskans “Kyss mig i arslet”.)

Varför blir man inte förvånad?

I vilken PR-/reklam-/mediebyrå finns Sveriges bästa pokerspelare?
Resumé – Poker

Reklamare är bra på att hålla masken?. Jag tycker Resumé mer och mer blir en kvällstidning utan substans.

2 thoughts on “Poke ma thoin

  1. Beta Alfa

    Såg den där annonsen. Den gick inte in i mitt huvud. Lite som att möta en varg i pippiperuk mitt i skogen.Finns, men stämmer inte. Nog är det så att Resumé går åt kvällstidningshållet. Men varför – vilka är deras ambitioner?!

  2. N|. Post author

    Jag vet inte. Efter att Vigs tog över chefredaktörsstolen känns Resumé som något lite småsnuskigt och småskaligt. Jag tycker synd om de journalister som försöker göra sitt jobb men i allmänhet och rent generellt blir det mindre och mindre reklam och mer och mer mediaskval(ler).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *