Eftersnacket

Ad Age har gjort en genomgång av vem som vann reklammatchen under Super Bowl. Enligt TiVOs undersökning var det Ameriquests båda spots följt av Budweisers “Super Fan”, Fed-Exs “Stick” och Michelobs “Touch Football”. USA Today gav segern till Bud Light “Secret Fridge”. AOL och deras “Super Sunday Ad Poll” ger Budweiser “Super Fan” förstaplatsen, följd av FedExs “Stick” och sedan kommer Anheuser Busch i full karriär med Budweisers “Clydesdale America Dream”, Bud Lite “Secret Fridge” och “Hidden Bud Lite”. ((Fem miljoner spots kördes via AOL)). Reklamare inom nätverket ICOM satte “Stick” som den bästa spoten. Enligt företag som håller koll på bloggarnas diskussioner var dock det mesta “snooze and loose”. Budweisers “Secret Fridge” och Sprints “Crime Deterrent” var de enda som fick en del applåder.

Ad Ages egen gossen Ruda Bob Garfield har Sprint och Fed Ex bland sina favoriter, tillsammans med Budweisers “The Wave”, Burger Kings “Whopperettes”, Doves “Real Beauty”, Fords Escape Hybrid (med grodan Kermit), Hummer, Mobile ESPN, Motorola och Sharpie.

Däremot visar det sig att de spots som fått mest förhandspr – Go Daddys – varken fått några applåder eller blivit, av TiVO-användare, tittade på flera gånger.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *