Carat blir med pr-byrå

Mediebyrån Carat tänker knoppa av sig och startar en egen PR-byrå. Stina Honkamaa, vd på Carat förklarar det hela med att kunder har efterfrågat en tightare koppling mellan PR och mediaköp.

Det finns stor kompetens inom Carat och ett stort internationellt nätverk, som vi kommer att dra nytta av. När vi pitchar mot en kund kan vi i ett tidigt skede erbjuda pr och skapa idéer ihop med övriga Carat. Det går snabbare än om kunden har flera olika byråer.

(Dagens Media)

Samtidigt har en av Carats tidigare anställda valt att starta en ny mediebyrå, Meko, inriktad fr a på officiella samhällsinstitutioner – en nisch som de tänker konkurrera i med mediebyrån Adon. Meko kommer att jobba tillsammans med mediebyrån Bizkit. (Dagens Media)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *