Tatuerad reklam

Vi har sett det ett antal gånger. Den här gången har en ensamstående mamma bestämt sig för att låta sin panna vara reklamplats. Permanent. Läs artikeln – den är rätt så sorglig (om den är sann). (deseretnews.com)

Deeva kan för tillfället tänka sig att sälja reklamplats på sin (för tillfället) gravida mage.

Självklart är det många som ifrågasätter sanningshalten i det hela – bland annat Adland som menar att det hela är ett PR-stunt.

Samtidigt menar Desertnews egen journalist att det är sant.

Related Posts

7 thoughts on “Tatuerad reklam

 1. dabitch

  tid? Det tog bara två sekunder innan alla min möten idag. ;) Det tråkiga är ju att jag postade nyheten innan jag fick svar (var ju tvungen att rusa ut vettu) och att min follow-up frågor inte har besvarats av journalisten. Jag tror att han blev stött ärligt talat.

 2. Pingback: Skolmarknad

 3. dabitch

  Oavsett om hon gjort det på riktigt eller ej så är det ju ett PR-stunt. ;9

  Nå, journalisten svarade på mitt andra mail. Jag undrade nämligen varför journalister ‘slösar bort’ sin medaipalts på bizarra reklamkupper hellre än nyheter. Han svarade att han var praktikant och gör som han blir tillsagd.

 4. dabitch

  …varpå jag önskade honom fortsatt lycka till och att han skulle bli anställd snart så att han kunde vara olydig istället. Pfft! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *