Parkeringsbot var reklam

Shoppande londonbor fick för ett tag sedan en smärre chock när de kom ut till sina bilar och hittade p-böterlappar. Trodde de tills att de tittade på dem och såg att det var reklam för en fastighetsförmedling. Reklamens tagline var:

“If we’ve managed to get your attention, you should see how good we are at finding tenants and purchasers”.

Yeah! som företaget heter förstod inte alls varför det blev så mycket kritik och försökte försvara sig med att de hade svårt att få ut sin reklam eftersom så många områden är gated communities… (Guardian Unlimited via Ad Jab)

Har de tänkt på att använda sig av annonser i tidningar?
Det här är baksidan av den snabba utveckling av guerilla- och viralmarknadsföring som skett under senaste åren – istället för att ta hjälp av byråer som vet vad de sysslar med så försöker folk göra det själva och då blir det pannkaka.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *