Godbit…

Joakim Jonason, svensk reklams agent provocateur, kommer till Heimer & Companys OmForm2005. Denne titan inom modern svensk reklam är som klippt och skuren för “Rebell” som är årets OmForm-tema.

Grundare av Paradiset, mannen bakom Dieselreklamen och numera internationell creative director på Scholz & Friends, som tog emot platinaägg på årets Guldäggsgala – där han också var juryordförande. Hans åsikter upprör många trötta reklamare, och fr a verkar han ogilla den utveckling som sker när det gäller mediabyråer som försöker snika åt sig reklaminkomsterna.

OmForm2005, den femte designdagen i ordningen, sker den 20:e september och andra spännande namn inom mode- och musikbranschen är på gång. På kvällen invigs Boomtown, Högskolan Dalarnas unika akademiska utbildning för rockmusiker – och enligt rykten kommer två världskända band med rötterna i Borlänge att spela.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *