Snott från Futurelabs nyhetsbrev

RYSK VODKA SOM VAPEN
Mannen bakom ett av världens mest berömda vapen, 84-årige Michail Kalasjnikov, tycker inte att han tagit livet av tillräckligt många ännu: Jag har alltid önskat dra nytta av mitt vapens goda rykte. Så vi beslutade lansera en vodka med mitt namn, den bästa vodkan som tillverkats.
Och namnet på vodkan är givetvis Kalasjnikov. Britterna har dock redan sagt stopp. Där tycker man inte att det är ansvarsfullt att marknadsföra vodkan under detta namn. Vi är böjda att hålla med. För vem skulle vilja blanda grogg på en gammal AK4? (Källa: Komet)

ÅTERVÄXT VIA DOKUSÅPAN
Ryske miljardären Roman Abramovitj är en man med näsa för business och en fäbless för fotboll. Som ägare till brittiska Chelsea har han blivit skälld för att utveckla “köpelag” och hindra den lokala talangtillväxten och lagkänslan. Nu slänger han ny ved i den debatten. Nästa Chelsea-stjärna ska rekryteras enligt tv-såpan Idols modell. Det traditionella talangscoutandet missar många talanger, enligt tränaren Jose Mourinho. Uttagningarna börjar nästa månad och till hösten utses vinnaren. Bäddat för succé, tror vi. Om
inte sportsligt så åtminstone ekonomiskt. (Källa: BBC)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *