Specialägg och annat bling

Årets Platinaägg går till… Joakim Jonason. Guldskriften går till Olle Nordell på Red Cell Stenströms för hans jobb med Stora Enso/Falu Rödfärg. Eva Knapp får Guldäggsplaketten. (Resumé)

Related Posts

3 thoughts on “Specialägg och annat bling

  1. Mattias

    Jag tycker fan att det är sjukt att platinaägget går till JJ. Inte nog med att juryn belönar sina egna byråer, ordföranden ger sig själv platinaägg. Vad har JJ gjort de senaste åren som gör att han förtjänar ägget? Remember den “roliga” och “modiga” kampanjen för båstad anyone? Något måste hända med den här inavlade tävlingen, den har noll trovärdighet i mina ögon.

  2. N|.

    Re: Mattias.
    Jag tror inte att det är juryn som bestämmer vem som ska få platinaägget faktiskt. Vem som gör det vet jag inte visserligen men jag har svårt för att tro att ens Reklamförbundet vågar sig på en sån total kollaps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *