Bugg i systemet=SBS

E-postrapporter menade för kunderna hamnade istället hos media.

Bindefeld PR har lyckats göra en fet blunder – det mail som skulle gå till MQ, om hur bra senaste PR-kampanjen gått, hamnade istället hos medier som fick svart på vitt att de påverkas av PR-byråerna.

Och som om MQ-mailet inte räckte så lyckades PR-företaget också skicka ett mail om Nokia-releasen till medierna istället för kunden.

Malin Persson som är pressansvarig på Bindefeld PR beskyller tekniken: “Vi har fått en bugg i vårt mailsystem.”. (SvD)

Kära Malin. Antingen har ni ett väldigt märkligt mailsystem eller så försöker du skylla på tekniken när buggen egentligen är en av de allra vanligaste: SBS – shit behind the screen.

Related Posts

3 thoughts on “Bugg i systemet=SBS

  1. Stefan

    Ja, eller så är det hela högst avsiktligt. Man “råkar” göra fel – och får ännu mer uppmärksamhet, både när det gäller den egna byrån och när det gäller kunderna i de respektive kampanjerna… “Trust no one”, som det hette i X-files.

  2. N|.

    Re LAKE… nu fattar jag ingenting. Ska du bojkotta Bindefeld PR? Varför det? För övrigt är det knappast så att det alltid är bättre bara att någon ser det. Det viktiga är att målgruppen ser och tar in reklam.

    Re Stefan: i det här fallet tror jag inte det. Även om Bindefeld PR ser det som en bra grej som hände gör deras kunder knappast detta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *