Svenska butiker först med SMS-presentkort

Solo, Saks, Champagne och Polarn O. Pyret som ägs av klädkedjan RNB Retail and Brands blir först i världen att sälja presentkort som skickas via SMS.

Via konceptbutikernas hemsidor köper man presentkorten i valfritt värde och kan bestämma leveransdatum och självklart kan man lämna ett extra meddelande till den som får SMS-presentkortet. Genom en unik kod kan mottagaren sedan använda SMS-et som ett presentkort.

Mikael Solberg, VD för RNB förklarar konceptet:

“I en värld där tidsbrist blir allt vanligare vill vi därför förenkla processen och frigöra tid för våra kunder. Genom E-presentkort ger vi kunderna möjligheten att själva välja när de vill köpa presentkort, oavsett tid på dygnet. Det förenklar också i de situationer där köparen och mottagaren bor i olika städer.”

(Newsdesk)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *