Gumpert har go

DN uppmärksammar hur Ipren-mannen och VD Martin Gumpert lyckades vända Garbergs reklambyrå från konkursmässighet till en lysande stjärna.

“Att snabbt få in nya stora kunder var livsviktigt. Gumpert tycks ha lånat en del drag till den envise Ipren-mannen, som han är andlig pappa till. Likt Ipren-mannen tycks Gumpert ha en fenomenal förmåga att ta sig in till företagens styrelserum och vinna nya uppdrag. Nu senast är det DN:s kampanj med partiledare som fått nya frisyrer, som är signerad Garbergs. Tidigare har byrån vunnit stora uppdrag för Skandia, Svenska kyrkan och Svenska Spel. Samarbetet med SAS avbröts dock efter kort tid. Kund och byrå hamnade på kollisionskurs.”

Läs mer på Researcher.

Läs också Dagens PS-artikel om Gumpert.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *